2016-10-28

Ώρα για μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα Το διαβάσαμε από το: Ώρα για μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα


5,5 δισ. ευρώ τον χρόνο δίνουμε για εισαγωγές

Να μην ξαναγοράσει κανένας Έλληνας οτιδήποτε από τη Γερμανία όσο ο Σόιμπλε συνεχίζει να μας σφίγγει τη θηλιά - Κάθε μήνα φεύγουν από την Ελλάδα 453 εκατ. ευρώ

Όλα δείχνουν, με όσα συνέβησαν και στην προχθεσινή Σύνοδο Κορυφής, ότι η Γερμανία όχι μόνο δεν έχει καμία διάθεση να ξεσφίξει τη θηλιά που επτά χρόνια τώρα μας σφίγγει τον λαιμό, αλλά μας δουλεύει και για τη ρύθμιση του χρέους που μόνιμα ζητάει η κυβέρνηση.

Μας παραπέμπουν από τον Ντράγκι στον Σόι­μπλε, ο οποίος για άλλη μια φορά είναι ο κακός δαίμονας της Ελλάδας. Και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις... διαβεβαιώσεις που μας δίνει πότε ο Γιούνκερ και πότε ο Σουλτς, ο οποίος μόλις την περασμένη Πέμπτη είπε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα: «Ναι, αλλά θα πρέπει να δούμε τι θα πει και ο Σόιμπλε». Και η κοροϊδία συνεχίζεται. Μας έχουν κάνει μπαλάκι, από τον Άννα στον Καϊάφα, με την κυβέρνηση να φορτώνει τους Έλληνες με νέους φόρους και περικοπές για να πιάσουμε τους στόχους και να έχουμε πλεονάσματα από το κόψιμο της ζωής του έλληνα πολίτη, μήπως και δεήσουν να μας ρυθμίσουν το χρέος. Όχι βέβαια «κουρεύοντάς» το, αλλά με κάποια μείωση του επιτοκίου, παράταση του χρόνου αποπληρωμής και ίσως κάποια περίοδο χάριτος.

Και για αυτό, όμως, δεν φαίνεται τίποτε οριστικό και δεσμευτικό στον ορίζοντα. Μπρος σε αυτόν τον εμπαιγμό, εμείς οι πολίτες μπορούμε να απαντήσουμε με το ίδιο νόμισμα, αν και δεν είναι ανάλογα... θανατηφόρο. Είναι, όμως, όπλο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, γιατί ανοίγει τον δρόμο να το μιμηθούν κι άλλοι λαοί.

Στην ανάλγητη ανθελληνική στάση του Σόιμπλε η απάντησή μας θα πρέπει να είναι ένα μαζικό μποϊκοτάζ σε όποιο προϊόν έχει ταυτότητα γερμανική. Από αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια, κουζίνες, τηλεοράσεις), ηλεκτρονικά και κινητά τηλέφωνα μέχρι ρούχα και ό,τι άλλο παράγει η χώρα του Σόιμπλε.

Κάθε μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, δίνουμε για εισαγωγές γερμανικών προϊόντων 453.000.000 ευρώ, που σημαίνει ότι η Ελλάδα ενισχύει τη γερμανική οικονομία με 5,436 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο και δίνει δουλειά στους γερμανούς εργαζομένους σας, κύριε Σόιμπλε.

Αυτά τα 453 εκατ. ευρώ τον μήνα είναι λεφτά ελληνικά και, αντί να πείτε ένα «ευχαριστώ», συνεχίζετε να μας αντιμετωπίζετε ως υποτελείς.

Είναι, λοιπόν, η ώρα για ένα γενικό μποϊκοτάζ. Να μην αγοράζουμε οτιδήποτε είναι γερμανικής προέλευσης. Αρκετά καθίσαμε με σταυρωμένα τα χέρια. Ας δοκιμάσουμε και την επίθεση.

Το διαβάσαμε από το: Ώρα για μποϊκοτάζ σε όλα τα γερμανικά προϊόντα http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/10/blog-post_9126.html#ixzz4OPToRlbO

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Bei Kommentaren bitten wir auf Formulierungen mit Absolutheitsanspruch zu verzichten sowie auf abwertende und verletzende Äußerungen zu Inhalten, Autoren und zu anderen Kommentatoren.

Daher bitte nur von Liebe erschaffene Kommentare. Danke von Herzen, mit Respekt für jede EIGENE Meinung.